Om oss

Telgelego är ett företag som tillhandahåller tjänster inom legotillverkning. Vi erbjuder skärande bearbetning i alla typer av material, konstruktionsritningar och reparationer. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi hjälpa dig med ytbehandling och svetsning. Med en gedigen kunskap hos våra medarbetare och en modern maskinpark, med CNC- och konventionella maskiner, tar vi oss an uppdrag av skilda slag. Vi arbetar med företag inom bland annat medicinteknik, livsmedelstillverkning och industri.

Helhetslösning inom konstruktion 

En av våra största styrkor är vår höga kompetens inom konstruktion. Vi erbjuder en helhetslösning där vi kan hjälpa dig med konstruktionsritningar där vi tillsammans tar fram rätt lösning efter ditt behov. Genom att vi själva tar fram konstruktionen och ger förslag till förbättringar kan vi hålla ner både produktionskostnaden och leveranstiden, vilket i sin tur blir en bättre och billigare lösning för dig. 

Av hög kvalitet

Vår legotillverkning håller hög kvalitet, men desto ännu viktigare – rätt kvalitet efter kundens förväntningar. Alla våra projekt är unika och vi ser till att uppfylla just dina önskemål och krav. För att säkra kvaliteten ytterligare levererar vi själva ut den färdiga produkten till dig som kund. Detta för att säkerställa att produkten är hel och håller den standard som utlovats när den lämnas över till dig. 

En del av Ebenhold AB

Sedan 2024 är vi en del av industrikoncernen Ebenhold AB. Detta ger oss ännu större möjligheter då vi har ett tätt samarbete med våra systerföretag Wegstrands mekaniska och FROMAX.